Mijn favorieten

Jan-Willem

“Een huis verkopen waar je je kinderen hebt groot gebracht,
gaat gepaard met emoties.”

Ik speelde contrabas op de muziekschool in Hoofddorp, waar Michel drumde. De beslissing om hem als makelaar in te schakelen voor de verkoop van onze woning, was snel gemaakt. We zochten iemand die we vertrouwden en met ons mee zou denken. Een adviseur, geen verkoper. Meer dan eens heb ik makelaars gezien die harde verkopers waren. Een huis verkopen waar je je kinderen hebt groot gebracht, gaat gepaard met emoties.Dat begrepen zij als geen ander. En het ging ook nog eens om een flink bedrag.

De markt
Toen wij het 5 jaar geleden wilden verkopen, zag de markt er anders uit dan nu. Er kwamen wel mensen kijken, maar het werd niet verkocht. We besloten de verkoopopdracht in te trekken en lieten onze zonen in het huis wonen. Een opdracht terugnemen, is voor niemand plezierig; niet voor ons en niet voor de makelaar. Toch regelden ze dat soepel en netjes. Ondertussen hadden wij een appartement in Haarlem gekocht waarvoor Makelaarhuijs Eikelenboom de taxatie deed. 

Opnieuw huis te koop gezet
Een paar jaar later wilden ook onze zonen weg uit het huis en hebben we het huis weer te koop gezet via Makelaarshuijs Eikelenboom. Dat ging keurig: ze hadden alle details nog. Ze hebben hun zaken goed op orde. Inmiddels was de markt helemaal omgeslagen! We kregen zelfs meerdere biedingen. Binnen een maand was het huis verkocht. 

Familiemakelaar
Toen mijn oudste zoon een huis in Haarlem zocht, was Michel zijn aankoopmakelaar. De klik die ik met hem had, had mijn zoon ook. Het was logisch dat hij zijn zoekopdracht ook bij dit kantoor uitzette.Een huis vinden, is in deze hooggespannen markt niet eenvoudig. Hij heeft na zeven maanden zoeken, eindelijk een huis gevonden. Ik kan iedereen deze makelaar aanraden. Sympathiek, plezierig en betrokken. Ze zijn niet voor niets zo’n beetje onze familiemakelaar geworden.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring