Mijn favorieten

Woning kopen

Blijf je in deze woningmarkt nog met beide benen op de grond?
Wat is eigenlijk je kennis van onroerend goed?
Wie behartigt nu jouw belangen?


"Als een huis alleen functioneel is, dan is het geen woning."

De aankoop van een huis is een even leuke als risicovolle gebeurtenis. Wij staan je dan ook graag met eerlijk en objectief advies bij. Het zou jammer zijn als het huis van je dromen een nachtmerrie wordt. We bekijken de woning grondig en kennen de omgeving, zodat je zeker weet dat je een reële prijs betaalt en dat er achteraf geen nare verrassingen bijkomen.
Daarnaast kennen we de fijne kneepjes van het vak en kunnen met respect voor beide partijen de onderhandelingen voor je voeren.
 
Maar ook als de handtekeningen gezet zijn, komt er nog een hoop kijken bij de koop van een woning. We begeleiden je daarbij en zorgen dat je snel aan de slag kunt gaan om van je nieuwe woning een comfortabel en zorgeloos thuis te maken.Nog steeds op zoek?

Je kunt bij ons terecht voor zowel een zoekopdracht als een gerichte aankoopopdracht.
In beide gevallen profiteert je van onze professionele en up-to-date marktkennis, onderhandelingsvaardigheden en onze uitgebreide ervaring. Wij begeleiden jaarlijks tientallen kopers bij de aankoop van hun nieuwe huis.
Bij een gerichte aankoopbegeleiding zoekt je in principe zélf naar de woning, maar schakelt je ons in vanaf het moment dat je geïnteresseerd bent en een bod wilt doen. Het aantal bezichtigingen is daarbij natuurlijk beperkt, dus is ook de courtage aangepast.
Bij een zoekopdracht of volledige begeleiding is het aantal bezichtigingen niet beperkt.
 
No Cure No Pay
Zowel voor de gerichte aankoopbegeleiding als de volledige zoekopdracht werken wij op NO Cure No Pay basis. Dat heeft voor u het voordeel dat er géén kosten zijn zolang er géén woning gekocht wordt. De courtage is bovendien gerelateerd aan het vóórdeel dat wij voor u behalen in de prijsonderhandeling.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen of direct inschrijven.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring