Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaarshuijs Eikelenboom

Michel Eikelenboom
Michel Eikelenboom
RM/RT: Beëdigd en gecertificeerd NVM Register Makelaar - Taxateur o.g.
Michel Eikelenboom is al 21 jaar gespecialiseerd in de regionale markt en heeft veel ervaring in de bemiddeling bij alle diensten die u van uw makelaar kan verwachten. Hij bezit tevens veel bouwkundige en technische kennis.
Michel is in 2000 beëdigd voor de rechtbank in Haarlem en is Register Makelaar en Register Taxateur in onroerend goed.
Mede door zijn ervaring in de omliggende gebieden als Aalsmeer, Haarlem en Zuid-Kennemerland bezit hij tevens veel kennis van erfpachtzaken, coöperatieve verenigingen, milieu en bestemmingsplannen. Bij hem bent u dus in goede handen voor alle zaken uit het vak.
Sinds 1 januari 2014 is Michel ook ingeschreven in het Register voor BedrijfVastgoed van VastgoedCert en lid van de vakgroep NVM-Business.
Joyce Huurman
Joyce Huurman
Assistent Makelaar A-RMT
Joyce is sinds 2011 een vaste waarde binnen het team en in het bezit van haar diploma Assistent-Makelaar (A-RMT). Zij heeft een gecombineerde binnen- en buitendienstfunctie en is tevens verantwoordelijk voor de verhuur.
Monique van Staaveren
Monique van Staaveren
Commercieel medewerkster binnendienst
Monique is vanaf het begin betrokken bij Makelaarshuijs Eikelenboom en onder meer de spil voor alle praktische zaken. Ze is een echte regelaar en kan het best betiteld worden als Office-Manager en is op de hoogte van alle ins en outs!
Annelies Ket
Annelies Ket
Commercieel medewerkster binnendienst