Mijn favorieten

Onze medewerkers

Makelaarshuijs Eikelenboom

Michel Eikelenboom
Michel Eikelenboom
RM/RT: Beëdigd en gecertificeerd NVM Register Makelaar - Taxateur o.g.
Sinds 1993 woon ik in Hoofddorp en vanaf 1996 ben ik werkzaam in de makelaardij. In 1997 ben ik begonnen bij Boonstra Heijmeijer makelaars in Haarlem. Na in mei 2000 beëdigd te zijn als makelaar en taxateur en een kleine uitstap, heb ik in 2006 het kantoor in Hoofddorp overgenomen en zijn we Makelaarshuijs Eikelenboom gestart. Mijn passie is vooral de mensen en om een passende oplossing voor hun situatie te creëren. Ik denk graag in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Naast mijn gezin met 3 inmiddels volwassen en thuiswonende kinderen mag ik in mijn vrije tijd graag achter mijn drumstel zitten. 2 keer per week repeteer ik mijn 2 verschillende bands, waarvan 1 in het Cultuurgebouw bij Pier-K. Met de andere coverband treden we regelmatig op in kleine gelegenheden, restaurants, festivals of strandpaviljoens. Net als de makelaardij gaat het in de muziek om mensen samen te brengen.
Annelies Ket
Annelies Ket
Commercieel medewerkster binnendienst
Sinds 2018 werk ik bij Makelaarshuijs Eikelenboom. Hiervoor werkte ik al in binnendienst van de Makelaardij, dus de branche is niet nieuw voor mij. Het leuke van dit werk is dat het heel divers is, niet alleen de contacten, maar ook de werkzaamheden: een brochure maken, een overeenkomst voor een woning of een kantoorpand opstellen. Geen huis of opdrachtgever is hetzelfde. In mijn vrije tijd roei ik graag in de sportschool en doe ik aan Bootcamp, even lekker wat aan m’n conditie doen.
Monique van Staaveren
Monique van Staaveren
Commercieel medewerkster binnendienst
Mijn naam is Monique van Staaveren en sinds 2006 help ik Michel mee in ons bedrijf Makelaarshuijs Eikelenboom. De eerste contacten komen vaak binnen bij mij of mijn collega Annelies, wij doen samen de binnendienst . Verder doe ik allerlei andere zaken zoals boekhouding, regelen van inkoop……eigenlijk alles wat er gedaan moet worden. Wat mij triggert? De klant laten weten dat wij er alles aan doen om hem of haar zo goed mogelijk te helpen. Een tevreden klant, daar doen we het voor. Dat verklaart ook mede het succes van ons kantoor! Buiten het werk om probeer ik mezelf de spaanse taal eigen te maken, wandel ik graag in de natuur, houd ik graag een goed boek in de hand om te lezen en bezoek met regelmatig de sportschool. Kortom zin in een kop koffie, schroom niet deze staat altijd klaar en er is altijd tijd voor een gesprek.