Mijn favorieten

Woning verkopen

De verkoop van je huis is een weloverwogen keuze.

En wij helpen je graag om deze keuze goed te maken.
Onze insteek en ervaring is dat we met een realistische vraagprijs een beter resultaat halen, dan met een te hoge of een te lage vraagprijs.
We kijken dan niet alleen naar de specificaties van de woning, maar ook naar de huidige marktomstandigheden. Daardoor weet je zeker dat de geadviseerde vraagprijs reëel is en dat een spoedige verkoop geen illusie hoeft te zijn.
 
De woningen die we verkopen presenteren wij uiteraard uitgebreid op onze eigen website, Funda.nl en andere landelijke huizensites. Een goede presentatie met een mooie fotoreportage, 360 graden foto’s, een woningvideo en de juiste informatie is dan van cruciaal belang. Daarnaast bieden we extra mogelijkheden om eruit te springen tussen het overige aanbod. We bepalen samen de juiste mix om je woning optimaal onder de aandacht te brengen.
 
Ook is het onze taak om een goed beeld te krijgen van de potentiele koper. Tijdens de bezichtigingen besteden we ook hier veel aandacht aan. Je wil als verkoper namelijk wel weten met wie je uiteindelijk in zee gaat en of het wel goed komt!
 

Wilt je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of een vrijblijvend verkoopadvies van je woning.
 
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring