Mijn favorieten

Ralph & Annemiek

“Binnen een week was ons huis verkocht!


Zo’n 7 jaar geleden kochten we ons eerste huis via Makelaarshuijs Eikelenboom. Ze hadden ons toen zo netjes en soepel begeleid, dat we weer teruggingen. Nu voor de verkoop van de woning. Binnen een week was ons huis verkocht.

Alles moest snel
Tijdens een wandeling met de hond hoorden we via via over een huis dat te koop stond. Het was precies wat we zochten. We namen contact op met Michel met de vraag ons te helpen met de verkoop van ons huis, én de aankoop van dit huis. Het moest snel, de markt is nu eenmaal hooggespannen. Dat was geen enkel probleem. Je hoort weleens mensen die stress hebben van de aan- en verkoop van een huis, maar dat was bij ons helemaal niet het geval. 

Betrokken
We zijn met z’n vijven: twee volwassenen, twee kinderen en een hond. Ons jongste kindje is 6 weken. Bij het nieuwe huis bood Michel namens ons. Daar zat een goede en soepele strategie in. Hij speelde in op onze situatie; enerzijds dat we het huis graag wilden, en anderzijds je niet ‘gek laten maken’ en met een te hoog bod beginnen. Zijn betrokkenheid gecombineerd met professionaliteit, zijn heel prettig geweest voor ons. Anders schiet je toch in de emotie dat je het huis per se wilt.
 
Ze kennen de markt
Als je een makelaar hebt zoals Makelaarhuijs Eikelenboom, merk je al snel de meerwaarde. Zo hadden wij de prijs van ons huis ingeschat op een bepaald bedrag maar toen zij de waardebepaling deden, bleek het flink hoger te liggen. De hogere waarde was natuurlijk mooi meegenomen, daaruit bleek vooral dat ze Hoofddorp kennen als hun broekzak. Dat vind ik heel belangrijk, zowel bij de verkoop als de aankoop. 

Zelf verkopen versus makelaar?
Door de hogere waardebepaling hadden we de kosten van de makelaar al direct terugverdiend. Maar dan komt er ook nog eens een pak papier en gezeur bij kijken. Natuurlijk hadden we zelf mensen kunnen rondleiden, maar Michel kende het huis, de wijk, de omgeving en kon de prijs van het huis onderbouwen bij de geïnteresseerden. Hij woont zelf ook in Hoofddorp en kent hier alle wijken. Al die officiële papieren en contracten zijn voor ons geen dagelijkse kost. Daar zouden wij onze vingers niet aan willen branden. 

Niets is te veel
Toevallig is een vriend van ons ook bij ze uitgekomen. Naar volle tevredenheid trouwens. Je kunt ze altijd bellen met vragen, niets is te veel. Michel is een aardige vent, kundig en weet wat hij doet. De naamsbekendheid van het kantoor is groot; ze behoren tot de top 3 van de makelaars uit deze regio. Met de ervaringen die wij met ze hebben, begrijpen we dat wel. 

Ralph en Annemiek hebben met hun nieuwe woning in 2018 meegedaan SBS6 "grote Tuinverbouwing".
Een link naar de uitzendingvind u hier. 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring